Välkommen till Crazy Flutters - för mer än bara dans!

Din dansklubb i Sigtuna kommun för dig som vill lära dig och dansa SQUARE DANCE , LINE DANCE och/eller ROUND DANCE!

Välkommen till danskurser hos Crazy Flutters!

Dags för vår-och kursavslutning!

Detta gör vi söndagen den 28 april i Forum, Märsta. Mer info och anmälan på nedan länk! Välkomna!

Här hittar du all information om kurserna i SQUARE-, LINE- och ROUND DANCE hos Crazy Flutters. Kurslokalerna finns på Forum, Stockholmsvägen 25 i Märsta.

Image

Crazy Flutters Nyheter

Vårterminen startar vi upp i januari. Alla våra kurser är i Forum i Märsta. Kursprogram hittar du via knappen nedanför - Kursinformation. Här nedan kan du anmäla dig!

Justerade tider för Crazy Dance Weekend i april

Micke Gerkman ersätter Hedda på Square Dance på lördag! Robert kommer som det är tänkt!

Vi har blivit tvungna att ändra lite på tider för Crazy Dance Weekend. 

  • Square Dance enbart på lördag

  • Line Dance med brunch på söndag.

  • Round Dance på söndag.

Se de nya tiderna på denna länk!

Image

Välkommen till Swedish Square Dance Convention den 6-9 juni 2024 i Sigtuna! Klicka på loggan och du kommer till all information om eventet.

Conventiontröja

Tryck din egen conventiontröja!

På funktionärsträffen söndagen den 7 april har du möjlighet att trycka din egen tröja med loggan för convention. Loggan är 30x15 cm. Varje tryck kostar 40 kronor.

Ta med egen tröja, tvättad utan sköljmedel. Vit, grå eller svart. Välj ett plagg som tål stark värme, 3 prickar på strykjärnet, då tål det värmen och trycket blir bra. Vi trycker genom transfertryck med vår egen utrustning. 

Du har också möjlighet att trycka klubbens logga, på rygg och/eller som "brösttryck". Stor logga 80 kr och liten logga 40 kr.

Funktionärer till SC24

Det kommer att krävas många, många funktionärer före  under conventiondagarna i juni 2024. Det är toppen om ni bokar in detta i era kalendrar. Vi kommer ut efter sommaren med mer specifik information kring vilka områden, kring arbetspass med mera. Har ni vänner, bekanta, släktingar som också skulle tycka det vore kul att vara med som funktionär, ta kontakt med dem och ha dem i åtanke när det blir dags att anmäla sig. Spännande dagar väntar och vi är helt säkra på att vi alla kommer att arbeta för ett riktigt bra arrangemang. Håll dig uppdaterad!

Under våren kommer vi också ha säkerhetskurser och information med mera

Image