Image
Image
Image

Välkommen till Crazy Flutters - för mer än bara dans!

Din dansklubb i Sigtuna kommun för dig som vill lära dig och dansa SQUARE DANCE , LINE DANCE och/eller ROUND DANCE!

Viktigt meddelande ang. kursverksamhet Crazy Flutters (13 mars 2020)

Crazy Flutters ställer in sina kurser fr o m idag (13 mars) fram t o m påsk (13 april). Styrelsen i Crazy Flutters har fattat beslutet på grund av risken för smittspridning av Covid-19.

Detta innebär också att den öppna Line Dance fredagen den 27 mars utgår.

Detta betyder att vi i första hand kommer att försöka förlänga vårterminen efter påsk så att alla kurstillfällen kan genomföras. Vi återkommer med ett kursschema inom kort. Om inte ett sådant går att genomföra kommer vi att kompensera alla kursdeltagare för utebliven kurstid.

Vi hoppas alla att samtliga åtgärder som nu sker i samhället hjälper till att förkorta risktiden för Covid-19.

Angående European Square- och Round Dance Convention samt Summer Line Dance Convention kommer detta projekt att löpa vidare. Vi bevakar utveckling tillsammans med svenska riksförbundet SAASDC och det europeiska förbundet EAASDC.

Håll dig informerad på Crazy Flutters hemsida.

Många hälsningar till er alla!

Styrelsen i Crazy Flutters

Välkommen till danskurser hos Crazy Flutters!

Här hittar du all information om kurserna i SQUARE-, LINE- och ROUND DANCE hos Crazy Flutters. Kurslokalerna finns på Forum, Stockholmsvägen 25 i Märsta.

Corona-status

Vår kursverksamhet är inställd från den 13 mars och framåt. I första hand fram till påsk och därefter får vi se hur läget är. Tråkigt, men i detta läge får vi alla hjälpa till med att försöka minska smittspridningen.

Även om vi inte har kurser finns det lite att göra för att inte låta saker falla i glömska. Här kommer lite tips:

Squaredansare

Det skadar inte att läsa på lite angående alla de call som ni kan. Detta kan ni göra på flera sätt: Läs Callerlabs definitioner, läs på Kunskapslistan som kommer från SACT, och naturligtivs lek runt med Taminations på din dator eller telefon (finns som app). Du hittar allt dessa genom att klicka på denna länk!

Linedansare

Dansa hemma! Titta igenom alla danser ni lärt er i kursdagboken och sätt på musiken och dansa. FÖr att underlätta så finns musiken sammanställd på Spotify på Urban Danielssons spellistor. Dessutom har vi lagt upp för varje kurs (nybörjare, nybörjare termin 2 och Improver) 2 nya danser som ni kan lära er under kursupphållet. Du hittar dessa i kursdagboken förstås. Klicka på denna länk!

Rounddansare

Här får ni försöka träna på de koreografier ni lärt er. Hör med Gunilla om ni behöver underlag eller musik. Hon hjälper säkert till.

Skriv gärna inlägg i vår gästbok hur ni lyckas, eller skriv ett inlägg på Crazy Flutters facebook-sida. Lycka till och ta hand om er!

Line Dance - Crazy Dance Weekend Square Dance

Image

Funktionärsträff EC2020 del 1 - söndagen den 23 september

Söndagen den 23 februari kl. 15.00- ca 18.00

Dags för genomgång för alla våra anmälda funktionärer. Detta sker i Cabinen, Forum i Märsta söndageden den 23 februari. På programmet står: Genomgång av evenemanget med tider, lokaler, funktionärsuppgifter med mera, HLR-utbildning, brand- och säkerhetsgenomgång och lite annat. Fika serveras under eftermiddagen. Anmälan sker på nedanstående länk senast den 16 februari. Prata med alla funktionärer som inte är medlemmar, informera dem och hjälp dem att anmäla sig till denna viktiga genomgång!

Anmälan    Kallelse

Image

Välkommen till Crazy Flutters - för mer än bara dans

alt Gilla Crazy Flutters sida på Facebook.

Har du aldrig provat så vet du inte hur roligt det är!

Dans som MOTION, stärkande för hela kroppen och även för knoppen!

Besök oss på våra nuvarande kurser eller dansevenemang för att ta reda på vad våra dansformer är för något och hur roligt vi har det i dansen virvlar!

Dans är friskvård - kolla in vår sida om just detta. Här ser du nyttan av att dansa och vilka faktor som påverkas. Föreningen är också FaR®-certifierad - Fysisk Aktivitet på Recept.

Föreningen ingår/samarbetar med följande organisationer:

På gång

torsdag 2 april
18:30 - 21:30
Danskurser INSTÄLLDA!
lördag 4 april
10:00 - 17:00
SQD - C2 kurs - INSTÄLLD!
söndag 5 april
14:00 - 19:30
Danskurser INSTÄLLD!
torsdag 9 april
18:30 - 21:30
Påsklov – INGA kurser idag.
söndag 12 april
14:00 - 19:30
Påsklov – INGA kurser idag.
torsdag 16 april
18:30 - 21:30
Line Dance - danskväll i klubben
söndag 19 april
14:00 - 19:30
Square- och Round Dance - Dansdag i klubben.
torsdag 23 april
18:30 - 21:30
Line Dance - danskväll i klubben
fredag 8 Maj
18:30 - 22:00
CRAZY DANCE WEEKEND - LINE DANCE
lördag 9 Maj
10:00 - 13:30
CRAZY DANCE WEEKEND - ROUND DANCE

Gästbok

Urban Danielsson
Crazy Flutters ställer in sina kurser fr o m idag
Styrelsen i Crazy Flutters har fattat beslutet på grund av risken för smittspridning av Covid-19. Detta innebär också att den öppna Line Dance fredagen den 27 mars utgår. Detta betyder att vi i första hand kommer att försöka förlänga vårterminen efter påsk så att alla kurstillfällen kan genomföras. Vi återkommer med ett kursschema inom kort. Vi hoppas alla att samtliga åtgär...
söndag, 15 mars 2020 15:11
Urban Danielsson
Årsmöte 23 februari
Påminnelse om årsmötet den 23 februari i Cabinen, Märsta.
onsdag, 29 januari 2020 08:13
Urban Danielsson
SQUARE DANCE kläder säljes
2 underkjolar, 1 st vit och 1 styck svart. Pettipants, strumpband, 3 kjolar, Singolla blus. Storlek Large på samtliga. Kontakta: Birgitta Tollbom 018-341411
fredag, 10 augusti 2018 19:26