Senaste nyhetsbrevet till föreningens medlemmar

Här hittar du det senaste nyhetsbrevet som är skickat till föreningens medlemmar.

Nyhetsbrev vecka  14 2024

Hej alla medlemmar

Idag fredag är vintern tillbaka – tillfälligt hoppas vi! Terminen börjar gå mot sitt slut och vi hoppas att alla har haft trevliga stunder på dansgolvet och förkovrat er rikligt!

SC24 – Swedish Square Dance Convention

Funktionärsträff del 1 - -söndagen den 7 april kl. 11:00-13:00

Nu är det bara 2 månader bort! Tiden går ruskigt fort! På söndag har vi första funktionärsträffen. Den är i Cabinen i Forum. Det blir en genomgång av hela eventet. Det blir genomgång kring att vara funktionär. Det blir möjlighet att prata och fråga med representanter från de olika arbetsgrupperna.

Ta med papper och penna, notera mycket och fråga mycket! Viktigt att alla är med på tåget när det börjar rulla! Under träffen serveras också en lättare lunch!

Du behöver anmälda dig till detta och att vara funktionär. Det gör du på hemsidan. Informationen hittar du på denna länk!

KOMMANDE DANS

Crazy Dance Weekend (CDW) närmar sig – 20–21 april

Det blir SQUARE DANCE på lördagen i 2 pass i 2 salar samtidigt med Robert Milestad och Henrik ”Hedda” Nilsson! Vilket team! Kan inte bli bättre! Vi dansar Basic – A2. Du hittar programmet på hemsidan och på flyern (observera att justering har gjort sedan första flyern skapades).

LINE DANCE blir det på söndagen med brunch, så ät inte en för stadig frukost. Brunchen börjar serveras 10:45 och sedan börjar dansen 11:30. Vi dansar fram till 14:30!

Därefter blir det ROUND DANCE mellan kl. 15:00-19:00 med blandade nivåer. Så på med dansskorna och sväng runt på golvet!

Information och anmälan på denna länk!

VÅR- och KURSAVSLUTNING

Söndagen den 28 april i Forum, Märsta

Så var det dags, terminen tar slut och vi har vår avslutning den 28 april. Denna gång med graduering i alla våra dansformer vilket är glädjande. Graduering innebär att du som dansare får diplom för dina förvärvade kunskaper och möjlighet att få bära föreningens badge!

Eftermiddagens program enligt följande:

Kl. 13:00-14:00 Graduering i Round Dance och Square Dance (endast dansare i resp. dansform)

Kl. 14:00-15:00 Graduering i Line Dance. Square- och Round Dance danser under tiden i annan sal

Kl. 15:00-15:30 Gemensam avslutningsfika

Kl. 15:30-17:00 Gemensamma aktiviteter och dans

Du behöver anmäla dig till detta. Du hittar information under Aktuell kursinformation!

Badge och danglers

Crazy Flutters ha en badge med tillhörande namnbricka som kan erhållas när du som nybörjare är graduerad eller om du redan är dansare och vill bli medlem i föreningen.

Det är mer som en regel att du alltid bör bära badge som square- och/eller rounddansare. Definitivt när du besöker öppna danser och andra klubbar. Det är inte lika vanligt inom linedans att ha en badge eller namnbricka.

Crazy Flutters har en policy att alla bör bära badge om de har. En badge med namnbricka erhåller du enligt ovan. Föreningen tar en liten avgift på 50 kr för badgen. Du behöver meddela i god tid innan graduering om du vill erhålla en sådan. Se till att du stavar dit förnamn korrekt eftersom detta kommer att graveras in på din namnbricka.

Förutom detta erhålls en så kallade dangler för varje dansform som du är graduerad i. Denna är kostnadsfri och det finns en för respektive dansform.

Är du redan graduering och aldrig erhållit en badge kan du passa på att beställa en sådan nu!

Information och beställning hittar du under Aktuell kursinformation!

MYCKET ANNAT PÅ GÅNG

Vi planerar också för fullt för sommaren och hösten. Redan nu finns det möjlighet att anmäla sig till höstens kurser, även om all information inte ännu är uppdaterad på hemsidan. Du hittar schemat för kurserna på anmälningssidan.

Sommardanser ska det också bli. Information om detta kommer snart.

Medlemskryssning lördagen den 29 juni

Häng med på en ny medlemskryssning till Åland. Vi åker med Eckerölinjen lördagen den 29 juni. Det blir buss från Märsta till Grisslehamn T/R, sedan färja T/R till Åland med god mat, lite aktiviteter och glatt umgänge. Glöm inte att anmäla dig så snart som möjligt. Du loggar in på medlemssidan för att göra detta!

Line Dance – Ivonne Verhagen event 28–29 september

Än en gång kommer den härliga och spralliga tjejen till oss från Nederländerna och dansar med oss, lär ut en del danser och mycket annat. Detta är ett ”all inclusive” arrangemang som du kan läsa om på hemsidan. Missa inte detta! Du hittar information under Line Dance!

Mycket mer är på gång! Håll ögonen öppna!

Allt för nu! Dansa på! Vi ses på dansgolvet!

Många hälsningar

Crazy Flutters