2018 - Sommarens och höstens kurs- och dansdagar samt event

Nedan hittar du all information om kursverksamheten i CRAZY FLUTTERS för HÖSTEN 2018! Vi erbjuder kurser i SQUARE-, ROUND- och LINE DANCE. Dessutom mängder av evenemang både för alla dansare och för våra medlemmar! Läs mer nedan och har du frågor, skicka dem till vår Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! (070-378 28 52) Läs också om klubbens alla evenemang! Klicka här!

Välkommen!

Tänk på dina meddansare, försök undvika parfym när du dansar! Det finns många som är allergiska mot dofter. Detta gäller på alla klubbens kurser och öppna danser.

Gult=Square Dance, Blått=Line Dance, Grönt=Round Dance

kurstider ht2018 41

OBS: Inbördes lokalfördelning kan komma att ändras beroende på kursernas storlek! Observera också att förändringar kring lokaler kan ske inför resp.kursdag p g a tillfälliga ändringar i kursschemat. Vi reserverar oss också om att kunna ställa in kurser om inte anmälningar uppnår minimikravet för att kursen ska kunna genomföras.

Läs mer: 2018 - Sommarens och höstens kurs- och dansdagar samt event

Välkommen till NYBÖRJARKURSER Hösten 2016

Välkommen att dansa tillsammans med oss i Crazy Flutters. Dans är MOTION och FRISKVÅRD där du både får den fysiska träningen men får också hålla huvudet i trim. Vi erbjuder dans med glädje och gemenskap där du får många skratt och träffar många nya vänner. Ingen partner behövs när du anmäler dig. Vi hoppas att du ska trivas i vår förening! Välkommen!

Square Dance, Round Dance och Line Dance

Är tre internationella dansformer som utförs på samma sätt över hela världen. Danserna bygger dels på turer som förutbestämts av en dansledare, eller en i förväg utarbetad dansrutin som sätts samma av en koreograf.

Det är en trevlig, roande, social, hälsogivande och sportig aktivitet som ger motion för både kroppen och knoppen.

dansareiklubben1

Du anmäler dig via e-post till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller genom att fylla i anmälningsformuläret!

Schema för samtliga kurser

Dina instruktörer

Våra instruktörer är välutbildade och fyllda med energi för att förmedla sina kunskaper till er alla. Glöm aldrig att alltid meddela frånvaro (om möjligt i god tid) till din/dina instruktörer så att de kan planera kursdagen/kursdagarna på rätt sätt och ev. söka efter "änglar" om det fattas någon, främst inom Square- och Round Dance. Dina instruktörer är följande:

Läs mer: Dina instruktörer

Undvik parfym!

Tänk på dina meddansare, försök undvik parfym när du dansar! Det finns många som är allergiska mot dofter. Detta gäller på alla klubbens kurser och öppna danser.

Klubbens 10 Kom-ihåg

Vi är en ideell förening som ska ha roligt och trevligt på dansgolvet. Här följer några kom-ihåg som du kan tänka på ibland.

Läs mer: Klubbens 10 Kom-ihåg

Kurslitteratur

 

Till varje kurs finns det kursmaterial som består av olika delar. Nedan följer länkar till var du hittar de olika kursdokumenten per dansform:

Läs mer: Kurslitteratur

Underkategorier

Crazy Flutters Dansskola
Antal artiklar:
2

Gästbok

Urban Danielsson
CDW 2018
Vilken härlig dansweekend! Stort TACK till alla dansare som kom och till alla funktionärer som varit på plats större delen av helgen och gjort ett toppenjobb! Väl mötte på CDW 2019 med bland annat Jerry igen! 8)
söndag, 15 april 2018 16:53
Urban Danielsson
Norrortsdansen 2017
Ett STORT TACK till alla dansare som förgyllde Norrortsdansen 2017 och så naturligtvis till Nils T som callade oss igenom med många glada skratt (och klurigheter)! Tack till Gunilla för Rounddansen och Urban för Linedansen. Och så förstås ett STORT TACK till de hårt arbetande i cafeterian sm såg till att vi inte gick hungriga därifrån samt till alla andra funktionärer! Toppenfestival!...
tisdag, 21 november 2017 10:43
LAsse Jägdahl
Höstresa 2017
Tack till alla som var med och gjorde klubbens höstresa så himla lyckad. Extra STORT tack till Urban och Tina för att ni orkar planera och arrangera dessa supertrevliga resor.
måndag, 06 november 2017 07:45