Kommande dansevenemang

Här hittar du kommande dansevenemang hos Crazy Flutters!

Square Dance, Line Dance och Round Dance

Image

Här nedan hittar du översiktlig information om de dansevent som är på gång hos Crazy Flutters. Mer information hittar du under respektive dansform i menyn.

Anmälan ska ske till resp. evenemang. Anmälan är inte bindande med vi vill gärna att du meddelar om du inte kan komma om du har anmält dig tidigare.

Öppen dans och prova på - Seniorveckan 28,29 och/eller 30 oktober ROUND- och LINE DANCE

Att vara aktiv i sin vardag är ett av de bästa sätten att inte drabbas av ohälsa. Det är särskilt viktigt för våra seniorer. Vi som arbetar med detta kan bidra med att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter riktat mot just seniorer.

Inom såväl idrott som kultur kan man välja att både delta själv i en äldreanpassad aktivitet eller engagera sig ideellt. På så sätt kan man lära känna nya människor och samtidigt bidra till att föreningar kan växa och bedriva verksamhet för både barn, ungdomar och äldre.

Vi på Crazy Flutters erbjuder gratis prova på i Cabinen, Forum i Märsta (Stockholmsvägen 25) under följande tider:

  • Onsdag 28 september kl 14-15
  • Torsdag 29 september kl 11-12
  • Fredag 30 september kl 14-15

Blandad musik, allt från lugna danser till de med lite "riv i" . Alla välkomna att prova på! Bra skor på fötterna, vattenflaska och ett glatt humör medtages.

Anmäl gärna i förväg till Gunilla - Seniordagen anmälan!

Line Dance Fredagsmys 7 okt 2022

Image

Norrortsdansen Line Dance 18 nov

Image

Mellandagsdans Round Dance 29 dec

Image

Höstmöte Round Dance 14-16 okt

Image

Norrortsdansen Square Dance 19 nov

Image

Mellandagsdans Line Dance 29 dec

Image

Line Dance Event Ivonne Verhagen 29-30 okt 2022

Image

Norrortsdansen Round Dance 20 nov

Image

Västkustdans i Öster 21 jan 2023

Image

Från hösten 2021 på våra dansevenemang:

  1. Entrépris till våra öppna danser och dansevent: Om inget annat specificeras är fika inkluderat i våra entrépriser. En fikabiljett erhålls i entrén. Inga undantag även om man inte vill fika.
  2. Föranmälan till dansevenemang: Alla våra dansevenemang framöver kommer att ha föranmälan. Detta för att enkelt kunna skicka meddelanden eller annat information om eventet om omständigheter förändras (t ex rekommendationer kring pandemi).

Musikevenemang med mera

Det finns massor av evenmang runt om i landet som du kan besöka och lyssna på musik. I länken nedan hittar du vår sida som ger dig länkar i första hand till olika evenemang med country samt länkar till radiokanaler där även musik till linedans spelas. Mycket nöje!

Årliga evenemang

Crazy Flutters har 2 årliga dansevent, en på våren och en på hösten: Crazy Dance Weekend (apr/maj) och Norrortsdansen (okt/nov). Dessa event omfattar alla våra 3 dansformer; Square-, Round- och Line Dance.

Danser hos andra föreningar

Nedan hittar du länkar till de sidor där öppna danser samlas: