LINE DANCE - aktuellt hos CF

Här hittar du aktuellt avseende Line Dance hos Crazy Flutters!

I Line Dance menyn hittar du ytterligare information om dansformen.

Line Dance kursverksamhet

Nu är det dags att anmäla sig till höstens vårens 2023 i Line Dance. Vi kommer att ha nybörjarkurs, Easy Improver, Easy Intermediate samt Repetition och dansträning. Du hittar hela kursschemat i länken nedan.

Image

Sommardanser på Wenngarn

Uner 6 tisdagar i sommar kommer vi att dansa utomhus på Wenngarn, Sigtuna. Datum är: 30 maj, 13 juni, 20 juni, 8 augusti, 15 augusti och 22 augusti. Mer information på länken nedan.

Workshop-danser

Nedan hittar du de senaste workshopdanserna från våra öppna danser.

Kommande öppna danser

Image
Image

Sydendans i Calpe, Spanien maj 2024

Härliga Calpe!

Följ med på en resa tillsamamns med dina dansvänner i Crazy Flutters och andra klubbar. Teama upp med vårt team: TEAM URBAN. Fem dagar eller längre under perioden 3-20 maj 2023. den första veckan (3-12 maj) är tillägnad mer åt Line Dance. Övriga dansformer är t ex Swing, West Coast Swing, Swedish Bugg med flera dansformer.

Calpe är en turistort norr om Alicante, lugn och avkopplande. Hotellen ligger nästan direkt på stranden och allt finns inom gångavstånd. Prata gärna med oss som varit där under flera år. Det är en härlig avslappnande resa, men med mycket dans också. 

Planera nu för en danssemester nästa år!

Från event under 2022

Information från tidigare event under 2022 

Sommardanser på Wenngarn: På knappen nedanför hittar du bland annat information om de danser vi lärde ut på Wengarn, Sigtuna under sommaren 2022. Välkommen åter!

Tack till alla som var delaktiga i eventet på Sigtunastiftelsen med Ivonne Verhagen den 29-30 oktober. På knappen nedan hittar du bland annat de workshop-danser som Ivonne lärde ut.

Image

Line Dance Step Sheet (dansbeskrivningar)

Image
Image
Image