LINE DANCE - aktuellt hos CF

Här hittar du aktuellt avseende Line Dance hos Crazy Flutters!

I Line Dance menyn hittar du ytterligare information om dansformen.

Line Dance kursverksamhet

Nu är det dags att anmäla sig till höstens kurser 2022 i Line Dance. Vi kommer att ha nybörjarkurs, Easy Improver, Easy Intermediate samt Oldies & Goldies kurs. Du hittar hela kursschemat i länken nedan.

Image

Urbans Line Dance Party, öppen Line Dance

Kommande öppen dans söndag 12 mars kl. 14:00-18:00 - Urbans Line Dance Party i Cabinen, Forum i Märsta. Föränmälan, flyer och danslista - se längre ned på sidan.

Kurs i dansteknik 11 februari 2023

Norrtelje Linedancers i samarbete med CU Western Line anordnar en kurs i dansteknik

Dansare från alla klubbar är varmt välkomna till Norrtelje Linedancers på Dansteknikkurs. Detta är en grundkurs i dansteknik med genomgång av de vanligaste dansstegen (vad de heter och hur de utförs) och hur olika dansrytmer, musikstilar, dansas! Ca 2 timmar på vardera ämne samt en paus i mitten, tag med eget fika/lunch. 

Plats: Lännagården i Hysingsvik. Adressen är Furusundsvägen 97, 761 93 Norrtälje . Vägbeskrivning finns på Lännagården hemsida.    

Vi startar kl. 10 och slutar omkring kl. 15. Ta med egen lunch och fika. Priset är 250kr och du anmäler dig på Norrtelje Linedancers hemsida senast den 29:e januari. Avgiften faktureras och du betalar till bankgiro 5878-3119 eller Swish 123 539.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@norrteljelinedancers.se

Kommande öppna danser

Image
Image

Sydendans i Calpe, Spanien maj 2023

Härliga Calpe!

Följ med på en resa tillsamamns med dina dansvänner i Crazy Flutters och andra klubbar. Teama upp med vårt team: TEAM URBAN. Fem dagar eller längre under perioden 5-21 maj 2023. En av veckorna där är tillägnad mer åt Line Dance. Övriga dansformer är t ex Swing, West Coast Swing, Swedish Bugg med flera dansformer.

Calpe är en turistort norr om Alicante, lugn och avkopplande. Hotellen ligger nästan direkt på stranden och allt finns inom gångavstånd. Prata gärna med oss som varit där under flera år. Det är en härlig avslappnande resa, men med mycket dans också. 

Mer information kommer under året! Planera nu för en danssemester nästa år!

Från event under 2022

Information från tidigare event under 2022 

Sommardanser på Wenngarn: På knappen nedanför hittar du bland annat information om de danser vi lärde ut på Wengarn, Sigtuna under sommaren 2022. Välkommen åter!

Tack till alla som var delaktiga i eventet på Sigtunastiftelsen med Ivonne Verhagen den 29-30 oktober. På knappen nedan hittar du bland annat de workshop-danser som Ivonne lärde ut.

Image

Line Dance Step Sheet (dansbeskrivningar)

Image
Image
Image