Kurser

Välkommen med din anmälan till kurser hos Crazy Flutters. Vi har kurser i SQUARE-, LINE- och ROUND DANCE. Alla tider hittar du på hemsidan under rubriken "Dansformer" --> "Kursinfo".

Kurserna omfattar 12 kurspass under perioden januari-april, dock med olika intervall. Samtliga kurser hålls i Forum (Stockholmsvägen 25) i Märsta. Kursdagar är torsdagar, lördagar och söndagar. Du kan anmäla dig till flera kurser samtidigt. Om du vill vara "ängel" på Square Dance gör du en anmälan till kursen i alla fall.

I Forum finns flera lokaler och det kan bli skiftning mellan lokaler beroende på antal anmälda deltagare för resp. kurs. Vi har också satt in max antal kursdeltagare lämpligt för resp. dansform och lokal.

Kursavgift som inkl. medlemsavgift är 800 kr. Priset ger dig möjlighet att gå på valfritt antal kurser i Crazy Flutters. Vill du inte bli medlem betalar du en avgift per gång. Betalning sker till Crazy Flutters bankgiro: 237-2266 eller Swish: 123 03 994 85.

Kursprogram med reservation för ev. förändringar finns på hemsidan:
 Aktuell kursinformation - Crazy Flutters - för mer än bara dans!

Fika på kursdagar:  Under och mellan kurspass finns det tillgång till kaffe/te. Tilltugg eller annat ber vi var och en ta med sig. Kaffe/te kostar 15 kr per mugg och kan betalas med Swish på plats. Det går också att betala kaffe/te för hela terminen (oavsett antal kurser/kursdagar) och priset är i detta fall 180 kr. Detta anmäler du tillsammans med din kursanmälan och betalar i samband med kursavgiften.

Observera att i bekräftelsen för anmälan kommer det stå 11 januari som startdatum - detta datum är när vårterminen börjar - din kurs kan ha ett annat startdatum. Kontrollera detta under aktuell kursinformation.

Startar 2024-01-11
Slutar 2024-04-28
Anmälan stängs söndag 2024-04-28 23:55
Pris Kursavgift inkl. medlemsavgift 800 kr (ej medlemmar betalar per gång)
Plats Forum i Märsta (Cabinen, Salen och Stora mötesrummet)