Kursanmälan danskurser Hösten 2021

Välkommen med din anmälan till kurser hos Crazy Flutters. Vi har kurser i SQUARE-, LINE- och ROUND DANCE. Alla tider hittar du på hemsidan under rubriken "Dansformer" --> "Kursinfo".

Kurserna omfattar 12 kurspass under september till december. Samtliga kurser hålls i Forum (Stockholmsvägen 25) i Märsta. Kursdagar är torsdagar och söndagar. Du kan anmäla dig till flera kurser samtidigt. Om du vill vara "ängel" på Square Dance gör du en anmälan till kursen i alla fall.

I Forum finns flera lokaler och det kan bli skiftning mellan lokaler beroende på antal anmälda deltagare för resp. kurs. Vi har också satt in max antal kursdeltagare lämpligt för resp. dansform och lokal.

Kursavgift som inkl. medlemsavgift är 750 kr. Priset ger dig möjlighet att gå på valfritt antal kurser i Crazy Flutters. För tidigare medlemmar finns ev. rabatter p g a pandemi. Dessa kommer att avräknas efter anmälan och vi skickar ut vilket belopp som gäller för resp. medlem.  Betalning sker till Crazy Flutters bankgiro: 237-2266.

Normala försiktighetsåtgärder för Corona gäller. Känner du dig inte frisk stannar du hemma. Handsprit finns på plats. Sedan håller vi avstånd, både på dansgolv och i pauser. Respektera varandra.

Kursprogram med reservation för ev. förändringar finns på hemsidan:
https://crazyflutters.com/prod/index.php/dansformer/kursinfo/dansskola

Fika på kursdagar:  Under och mellan kurspass finns det tillgång till kaffe/te. Tilltugg eller annat ber vi var och en ta med sig. Kaffe/te kostar 10 kr per mugg och kan betalas med Swish på plats. Det går också att betala kaffe/te för hela terminen (oavsett antal kurser/kursdagar) och priset är i detta fall 150 kr. Detta anmäler du tillsammans med din kursanmälan och betalar i samband med kursavgiften.

Detaljer

Startar 2021-09-05
Slutar 2021-12-12
Anmälda 74
Anmälan stängs torsdag 2021-09-30 23:55
Pris Kursavgift inkl. medlemsavgift 750 kr
Plats Forum i Märsta (Cabinen, Salen och Stora mötesrummet))

Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mejl och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!