Välkommen till Märsta Callers College 2019! SACT tillsammans med Crazy Flutters erbjuder 3 dagar caller/instruktörsutbildning med Jerry Jestin från Kanada.

jerryjestin2JERRY JESTIN - en världsberömd caller. Jerry har varit styrelseledamot i CALLERLAB i 18 år. Han har spelat in på flera olika skivbolag och har varit en heltids caller för det mesta av sitt liv. Jerry driver ett vinterprogram i Yuma, Arizona, reser runt på helgerna under vintermånaderna och i stor utsträckning resten av året. Jerry har haft caller skolor i Kanada, Europa, Australien och Nya Zeeland. Dina presentationer som caller och instruktör kommer säkert att dra nytta av Jerrys breda erfarenhet.

Märsta Callers College presenterar en unik kunnig och erfaren lärare i ett träningsprogram skräddarsydd för att möta de speciella behoven hos dagens callers och instruktörer.

Skolan erbjuder hela CALLERLAB-läroplanen och ger djupgående inriktning inom områdena koreografisk mekanik, metoder för koreografisk kontroll, sång-/taltekniker, användning av musik, timing, presentationsmetoder, jämn dans och syn och modul calling. Särskild vikt kommer att läggas vid praktiska workshops.
 
Programmet kombinerar sakkunniga klassrumsutbildning och massor av tid "praktiserade vid mikrofon" för varje elev. Alla studentövningar är övervakade av läraren och är utformade för att ge varje elev personlig vägledning och konstruktiv rådgivning. Oavsett om du är erfaren eller bara börjar, kommer instruktionerna att skräddarsys för dig personligen på din erfarenhetsnivå.

MÄRSTA CALLERS COLLEGE är till för DIG!

Kostnaden för skolan är 1400 SEK per elev. Det finns ingen extra kostnad för partners och de uppmanas att delta. Avgiften inkluderar inte logi eller mat. När vi har fått din ansökan och betalning får du information om vad du ska ta med och hur du förbereder dig för att få ut det mesta av skolan.

CDW Callers College 2019

Plats: Cabinen, Forum, Stockholmsvägen 25 i Märsta.

Tid: Onsdag-fredag 8-10 maj 2019 (onsdag 13.00-21.00 / torsdag 13.00-21.00 / fredag 12.00-18.00)

Kursavgiften kommer att faktureras till anmälda under mars 2019. Betalning ska vara erlagd 30 dagar efter fakturadatum.

Kaffe & te tillhandahålls under Caller College. Matrast ca kl. 17.30 (mat kan beställas från restaurang eller egen medtages).

Närmsta hotell (200 m från lokal): Bokloster Märsta, tel 08-591 40 700

Jerry pratar engelska med förstår svenska ganska bra. Kursen är till både för erfarna och mindre erfarna instruktörer/callers. Anmälan fylls i på blankett, skannas eller postas in till Crazy Flutters.

Inbjudan till Märsta Callers College    Anmälningsblankett

Du som kommer på Märsta Caller College stannar väl kvar och fira med Jerry. Crazy Flutters anordnar ett Retirement Party för Jerry eftersom det är sista gången han callar för oss innan han går i pension. Läs mer på länken nedan!

Inbjudan Retirementparty 

"Checker-dansare"

Under dagarna behövs ett antal frivilliga dansare som kan vara med och stötta under utbildningen som levande "checkers". Du väljer vilken dag/dagar som passar dig genom att fylla i anmälningen nedan. Välkommen som dansare i utbildningen för callers/instruktörer.

Anmälan som "checker"-dansare

Gästbok

Urban Danielsson
SQUARE DANCE kläder säljes
2 underkjolar, 1 st vit och 1 styck svart. Pettipants, strumpband, 3 kjolar, Singolla blus. Storlek Large på samtliga. Kontakta: Birgitta Tollbom 018-341411
fredag, 10 augusti 2018 19:26
Annika Håkansson
Trevlig helg
Tack alla som var med till Borås för en trevlig och minnes värd helg .
söndag, 03 juni 2018 19:21
Carina Boström
Convention Borås 2018
Vill tacka alla för en trevlig o mysig helg.
söndag, 03 juni 2018 18:30