Samtycke till personuppgiftsbehandling

Dansföreningen Crazy Flutters (organisationsnummer 814801-2340) behöver vissa uppgifter av dig om du vill anmäla dig till evenemanget. Vi behöver kunna behandla vissa personuppgifter om dig för att kunna ge dig en trygg, säker och praktisk dansupplevelse. De personuppgifter du lämnar i samband med anmälan till evenemanget kommer att behandlas specifikt för evenemanget.

De personuppgifter som vi generellt vill samla in och databehandla är:

Namn, telefonnummer och e-postadress:
De här uppgifterna behöver vi för att kunna kontakta dig och kommunicera med dig. Dessa uppgifter sparar vi i upp till ett år efter evenemanget.
Matpreferenser, allergier:
Vi behöver veta vad du vill och kan äta. Vi sparar de uppgifterna i upp till ett år efter evenemanget.
När du anmäler dig till evenemanget så samtycker du även till (godkänner) att vi behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan.

Du har enligt dataskyddsförordningen GDPR rätt att en gång per kalenderår få veta vilka personuppgifter om dig vi behandlar och hur vi behandlar dem, om du begär det skriftligt. Du har också rätt till att, när som helst, begära att vi rättar de uppgifter vi behandlar om dig.
Du har dessutom möjlighet att ta tillbaka ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter och rätt att kräva att dina uppgifter raderas. Det innebär i så fall att Crazy Flutters inte längre får behandla dina personuppgifter för evenemanget. Viktigt då är att tänka på att det kan påverka vår möjlighet till att ge dig en trygg, säker och praktisk upplevelse på evenemanget.

För att kontakta oss med frågor om hanteringen av dina personuppgifter:
Crazy Flutters
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.